ANUNT FOSE SEPTICE

ANUNT

Primăria comunei FAUREI vă aduce la cunoștință faptul că prin apariția H.G. nr. 714/2022 s-a stabilit obligativitatea ca autorităţile publice locale să înfiinţeze şi să întreţină un registru de evidenţă a sistemelor individuale adecvate de colectare şi epurare a apelor uzate dintr-o unitate administrativ- teritorială.
Astfel persoanele fizice şi juridice au obligatia de a declara la Primărie sistemele individuale autorizate pentru colectarea şi epurarea apelor uzate.
Drept urmare, atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice care au pe proprietăţi astfel de sisteme individuale autorizate pentru colectarea şi epurarea apelor uzate (bazine de colectare, cum sunt fosele septice, toaletele cu bazine etc.), trebuie să depună, la Primăria comunei FAUREI, o cerere/declaraţie până la data de 30 octombrie 2022.
Formularul tipizat  se găseşte aici   cât şi la sediul acesteia. Declaratia de mai sus se  completeaza si se depune la biroul S.V.S.U, din cadrul Primăriei FAUREI. Precizăm că legislaţia prevede amenzi între 5000 lei şi 10000 lei în cazul în care nu se va depune această declaraţie.

Bookmark the permalink.
Inapoi